EXKLUZÍVNE domček so stavebným pozemkom Kalinčiakovo

46 500 EUR
Obľúbené

Popis

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS ponúkame na predaj stavebný pozemok s malým domčekom v Leviciach – Kalinčiakovo. Na pozemku sa nachádza malý murovaný domček s jednou izbou a kuchyňou, ďalej klenbová pivnica a drevená kôlňa. Domček je napojený na mestskú vodu, elektrinu a mestskú kanalizáciu. Plynová prípojka je na pozemku, na ktorom sa nachádza aj vlastná studňa. Pozemok je mierne svahovitý o rozlohe cca 11,5 ára. Jeho rozmery sú približne 12,5 x 91 metrov. časť pozemku tvorí záhrada s ovocnými stromami a kríkmi. Pozemok je vhodný na výstavbu nového rodinného domu.
V mestskej časti Kalinčiakovo je veľmi dobrá občianska vybavenosť, nachádza sa tu škôlka, potraviny, kostol, koliba a známe kúpalisko Margita – Ilona.
Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj formou hypotéky, ktorú Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb. Máme dlhoročné skúsenosti aj v oblasti financií a túto službu ocenilo už veľa našich spokojných klientov.
Prevedieme Vás celým priebehom obchodu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti.
Ak vás moja ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať, dohodneme si obhliadku na ktorej vám nehnuteľnosť rada ukážem. Využite naše služby a pridajte sa do veľkej skupiny našich spokojných klientov. Tiež vás pozývame na IG georealitylv, na našu FB stránku: Georeality Levice – realitná kancelária, kde môžete pozorne sledovať našu každodennú prácu a tiež na: www.georealitylv.sk

Naša cena je konečná, vrátane provízie realitnej kancelárie. Bližšie info na tel. čísle 0915 716 950, alebo emailom suchal@georealitylv.sk .

Obec:
Časť obce:
Okres:
PSČ: 93401
Krajina: Slovensko (Slovenská republika)
Otvoriť v Mapách Google
Nehnuteľnosť Id: 22126
cena: 46 500 EUR
Rozloha: 1 140 m2
Rozloha pozemku: 1 140 m2
izby: 1
spálne: 1
Druh konštrukcie: Zmiešaná
Poschodie: Not Available
Ďalšie funkcie
Pivnica

Marek Šuchal

Realitný maklér

Kontaktujte ma

Zavolať 0915 716 950 Whatsapp
  • Vyhľadať nehnuteľnosť

    Možnosti vyhľadávania

Porovnaj zoznamy

Marek Šuchal